Információk


Pulsar Digiforce 860RT Digitális éjjellátó

129.900Ft

Megveszem:

Pulsar Digiforce 860RT soha nem látott újításokkal lepi meg az éjjellátók iránt érdeklődőket. Ez az első olyan digitális éjjellátó eszköz, amely lehetővé teszi, hogy wi-fi kapcsolat segítségével okostelefonján élőben lássa az éjjellátóban látott képet. A Pulsar fejlesztői azonban még ennél is továbbmentek: akár az internetre is feltölthető az "élő" adás. A készülék beépített kép- és videó rögzítő egységgel, valamint 8 Gb-os tárhellyel rendelkezik az álló- és mozgóképek felvételére.  

Még távolabbra és még tisztábban

A 1. generációs változatokhoz képest továbbfejlesztett technológiájának köszönhetően képélességben és -fényességben a második generációs készülékekkel is felveszi a versenyt. Mit jelent ez a gyakorlatban? Még távolabbra és még tisztábban elláthat a Pulsar Digiforce 860RT segítségével: hatótávolsága eléri a 250 m-t. A készülék akkor sem hagyja cserben, ha teljesen sötét van: beépített 810 nm-en üzemelő led-es infravetője bevilágítja a célpontot.

Továbbfejlesztett optikai, elektronikai és mechanikai felépítés

Az új Pulsar Digiforce 860RT digitális éjjellátó nagy fényerejű, kiváló minőségű üveganyagból készült, 50 mm-es objektívje alapozza meg a részletgazdag, 50 vonal/mm-es felbontást adó képet. A 6.5x-ös optikai nagyítás szinte kézzelfogható közelségbe hozza a célpontot. A rendkívül jó felbontás kristálytiszta képet ad, hogy még nagyobb biztonsággal bírálja el a vadat, azonosítsa be az egyéb célpontokat.

A Pulsar Digiforce 860RT digitális éjjellátó üvegszálas erősítésű, kézreálló burkolata egy 640x480 képpont felbontású LCD kijelzőt rejt (ezen szemléljük az éjjellátó alkotta képet), melynek fényereje állítható, valamint mentes a "hagyományos" éjjellátók kijelzőinek apróbb hibáitól. A készülék "másik vége" (okulár oldali kialakítása) is magas színvonalú: komplex felépítésű okulárja kimagaslóan kontrasztos, éles, torzításmentes képet ad.

Energiaellátás és az extrák

A készülék 4 db 1.5V-os ceruzaelemről/akkumulátorról üzemeltethető. Az energiát különösen takarékosan használja fel - egy garnitúra elemmel/akkumulátorral 4.5-6 órán át üzemel. Mindezeken túl rendelkezik videokimenettel, melyen át valamilyen külső eszközre (TV, videokamera, stb.) tudja továbbítani az éjjellátóban látott történéseket. De akár a wi-fi hálózaton keresztül is átmásolhatjuk a fájlokat, vagy USB csatlakozón keresztül egyszerűn számítógépre csatlakoztatható.

Talán nem mellékes szempont az sem, hogy a termék nappali fényviszonyok között is használható - a 2x-es digitális zoom segítségével 13x-os nagyítással akár opcionális nappali távcsőként is szolgálhat rövid távú megfigyelésekhez vadászok, vadőrök, őrzés-védelemmel foglalkozó szakemberek számára (a nappali célokra tervezett távcsöveket azonban tartós használat esetén nem helyettesíti nappali fényviszonyok között).

Alapadatok
Típus: Digitális éjjellátó 
Nagyítás: 6.5-13 x
Objektív átmérő: 50 mm
Generáció: Digitális 
Méret: - mm
Súly: - g
Váz anyaga: polikarbonát 
Garancia: 3 év 
Hordtáska: Igen 
Műszaki jellemzők
Látótávolság: 250 m
Felbontás: 50 vonal/mm
Látómező: 4.6-8 °
Látómező: - m (1000 m-en)
Működési idő: 4.5-6 óra
Közelfókusz: 5 m
Infravető
Hullámhossz: 810 nm
Típus: LED 
Teljesítmény: - mW
Áramellátás: 4AA