Információk


Jagdhund X CAMO Farrell Kalap

9.135Ft

Innováció a vad szemszögéből nézve

Az X-Jagd fejlesztő csapata büszkén mutatja be az új X CAMO kollekcióját. Egy szenvedélyes kutatási és fejlesztési folyamat lélegzetelállító eredménye egy teljesen új dimenziót nyit meg a vadászatban.

A hagyományos terepmintákkal a szenvedélyes vadászok nem igazán voltak megelégedve. Az X CAMO fejlesztői megfejtették a vadak észlelési fiziológiáját és ezáltal nagyszerű eredményeket értek el. Egy ravaszul átgondolt kollekcióval minden külföldi és hazai területen egy új vadászkorszakba lépünk át.

Az X CAMO a vadászat egy új dimenzióját nyitja meg

Az új X CAMO kollekció kiküszöböli az észlelés törvényeit és elképzelhetetlen lehetőségekkel ruházza fel a vadászokat: a „Demorphing Camouflage – beleolvadó álcázás”-sal egy olyan felületi összetételt fejlesztettek ki, ami a vadászt szó szerint beleolvasztja a környezetbe.

A természet a vadakat több érzékelési szinten is ellátta figyelmeztető funkciókkal. A vizuális észlelés az emberi szemhez képest másképpen van kialakítva. Ebből az okból kifolyólag a vizuális álcázás egy fontos faktor a vadászatnál. A „Demorphing Camouflage – beleolvadó álcázás” hatása különböző módokon érvényesül.

Eddig az észlelés kutatásban csak három dimenziót ismertek az álcázási minták kialakításában: forma, szín és tér. Az X CAMO kollekciónak azonban sikerül a vadászt teljesen beleolvasztani a környezetbe. A forma, szín és tér alapkomponensekhez az X CAMO hozzáadja az idő és mozgás faktorokat és ezáltal létrehozza a „Demorphing – beleolvadás” elvet. Ez egy döntő előnyt ad a vadak észlelési viselkedésével szemben.

  • Könnyű, kényelmes kalap
  • elül jelzőfunkció hajtóvadászathoz
  • somagolásnál nagyon kis helyet foglal
  • 97% Polyester, 3% Elasthan
  • Méretek 54 – 61

 


Lehetőségek:

Szín


Méret