Információk


Fűthető derékvédő, ami vibrálással masszíroz

65.835Ft

Megveszem:

Elektromos fűtés és vibrációs masszázs: A fűtés és a vibrációs üzemmód külön vezérelhető. A két funkció használható együtt vagy külön-külön. A fűthető derékvédő melegen tartja a derekat, a gyomrot és a hát alsó részét.  A két beépített motorral rendelkező derékvédő öv masszíroz is, vibrálás által. A masszázs és hőterápia vezérelhető, hogy megfeleljen a különböző igényeknek.

3 fokozatú vibrációs masszázs: A háttámaszban 2 vibrációs masszírozó motor található, amik az ágyéki gerinc meghatározott részein helyezkednek el. 3 masszírozó üzemmód közül választhatunk. Tartsa nyomva a gombot, hogy a készüléket be- vagy kikapcsolja. Nyomja meg a gombot röviden, hogy az üzemmódot megváltoztassa. 1,2 méter hosszú töltőkábellel.

3 fokozatú fűtés szabályzó: Az elektromos USB-s fűthető derékvédő 3 hőmérséklet fokozattal rendelkezik, így 45-60 ° C között szabályozhatjuk a hőmérsékletet, ezáltal elérhetjük a számunkra ideális kényelmet. 5 perc működés nélküli állapot után a fűtés automatikusan a középső fokozatra áll be; A masszírozó és fűthető derékvédőt csak áramforrásra csatlakoztatva lehet működtetni.

Beépített zseb és kétrétegű kompresszió: A fűthető derékvédő rendelkezik egy belső zsebbel. Használható például hidegterápiára egy jégtasakkal (jégtasakot nem tartalmaz a csomag). Az önzáródó, duplán állítható övek további kompresszióról gondoskodnak.

Hatékony fájdalomcsillapítás és deréktámasz: A vibrációval masszírozó és fűthető derékvédő hatékonyan enyhíti a hátfájást, az ágyéki gerincfájdalmat, az ülőideg fájdalmat, a porckorongsérvből származó fájdalmat, a gerincferdülésből származó fájdalmat, a gerincszűkületből származó fájdalmat, a csípőfájdalmat és az izomfeszültséget. Az 5 beépített támasztó rúd egyenesen tartja a hátat és segíti a core izmok helyes elhelyezkedését.