Információk


ISOtunes Sport Defy aktív hallásvédő fültok - sötétzöld/fekete

82.335Ft

Megveszem:

ISOtunes Sport Defy aktív hallásvédő fültok - SNR: 30 dB - sötétzöld/fekete

  • TACTICAL SOUND CONTROL: Az innovatív TCS mikrofon technológiának köszönhetően ezzel a hallásvédővel jobban halljuk a halk zajokat, emellett a lövések hangját mégis egy biztonságos szintre tompítja!
  • BLUETOOTH-Funkció: Ezt a hallásvédőt csatlakoztathatjuk az okostelefonunkhoz Bluetooth-on keresztül, így fejhallgatóként is kitűnően használható - és a zajszűrő mikrofonnak köszönhetően telefonálásra is.
  • HANGERŐ SZABÁLYOZÁS: Az oldalt található kezelőelemeknek köszönhetően nem csak a Bluetooth hangerőt szabályozhatjuk, hanem hívásokat is fogadhatunk és beállíthatjuk, hogy mennyire erősítse fel a környezeti zajokat!
  • KÜLÖNÖSEN ROBUSZTUS: Az IP45-ös izzadtság-, por- és vízálló háznak és a cserélhető akkumulátornak köszönhetően (alternatívaként AAA elemeket is használhatunk) ez a hallásvédő fültok különösen hosszú élettartamú.
  • SOKOLDALÚAN HASZNÁLHATÓ: Ideális vadászok és sportlövészek számára (pl. agyaggalamb lövészetnél vagy a lőtéren), de használhatjuk munkához is pl. építkezésen!

 

ISOtunes: Bluetooth hallásvédő kimondottan munkások számára

Az ISOtunes már több, mint három évtizede gyárt kiváló minőségű hallásvédőket és fejhallgatókat, amik amiket főleg munkához terveztek és rafinált funkciókkal rendelkeznek, mint pl. a Noise Cancelling - zajszűrés!
A többi gyártóval ellentétben az ISOtunes a minőségileg kiváló Bluetooth kapcsolatra fekteti a hangsúlyt és a kitűnő hangminőségre.

A Sport Defy széria: Tökéletes vadászok számára

Ez az ISOtunes Bluetooth fültok tökéletes választás a vadászok és sportlövészek számára, akik a hallásukat szeretnék védeni, de ezzel egyidőben zenét szeretnének hallgatni vagy hívásokat fogadni - vagy a környezeti zajokat szeretnék felerősíteni.
A SafeMax technológia 85 dB-re csökkenti a hangerőt, amíg az 30 dB SNR egy közepes-magas zajcsökkentő teljesítményt nyújt - a memória habból készült puha fülpárnáknak köszönhetően!
A hívások sem jelentenek problémát, mivel a zajszűrő funkcióval ellátott mikrofon kiszűri a környezeti zajokat és tisztává, érthetővé teszi a hangunkat.

Emellett a csomag tartalma: Egy hosszú élettartamú akkumulátor

A fültokhoz jár egy Lithium-Ion akkumulátor hozzá passzoló Mikro-USB töltőkábellel, valamint egy rövid használati útmutató és egy használati utasítás!
A hallásvédőt a hozzá járó akkumulátor mellett három AAA elemmel is használhatjuk (nem tartalmazza a csomag) - az akkumulátor üzemideje több, mint 11 óra, az elemekkel akár 22 óra üzemidő is lehetséges.
Az IP45-ös izzadtság-, por- és vízálló háznak köszönhetően ez a hallásvédő különösen robusztus, a Bluetooth 4.2 szabványnak köszönhetően pedig nagyon jó hangminőséget kínál (támogatja a Siri-t és a Google Voice-t)!