Információk


NIKKO STIRLING PANAMAX 4,5-14x50 AO IR MIL DOT Világítós

76.900Ft

IR,megvilágítható szálkeresztes változat!

A Nikko Stirling PANAMAX széria egy univerzális távcső típus,és a cég legújabb fejlesztése.A 20%-al megnövelt látómező miatt csodálatosan tiszta képe van,ennek a távcső típusnak.Szinte minden típusú fegyverre használható.Amikor piacra dobta a gyártó,pillanatok alatt elismerést szerzett magának.A rendkívül jó lencséknek köszönhetően szinte minden körülmények között rendkívül tiszta képet látunk,ahányszor csak belenézünk.

A mil-dot típusú szálkereszt és a frontparallax állítás a másik két dolog,ami miatt  kedveltebb a konkurens termékeknél.

A gyártó rugós légpuskákhoz is ajánlja a Nikko Stirling Panamax távcsövét. A rugós légpuskák visszarúgása rendszerint használhatatlanná teszi a hagyományos fegyvertávcsöveket. A Panamax széria masszív felépítésével, speciális kiképzésével jól viseli a rázkódást akár 25 J energiáig. A Nikkotól megszokott képélesség és optikai minőség jellemzi ezeket a távcsöveket.  A lencsék tükröződéscsökkentő optikai bevonattal vannak ellátva a jobb fényáteresztés érdekében. A távcső háza természetesen egy darabból készül.

Ez a típus már különösen ajánlott a komolyabb pcp müködésű légfegyverekre is,akár nagy távolságú precíziós lövészethez is.

Garancia:

CO2,Pca vagy Pcp fegyverre korlátlan energiáig.

Rugós fegyveren maximum 25 J-ig.

Golyós fegyveren 7000 J-ig.

-víz és pára álló

-half mil dotos szálkereszt

-parallax állítási lehetőség

-colos tubussal,szerelék nélkül

-1/4 Moa állító tornyok (100 méter = 7 mm/klikk)