Információk


Delta Titanium 8x56 ROH távcső

124.800Ft

Delta Titanium 8x56 ROH

 

A legtöbb vadász örömmel fogja majd kezében ezt az új Delta Titanium távcsövet. A 8x56 ROH tetőélprizmás modell kisebb, mint a hagyományos Delta Titanium 8x56-os távcső. A méret és súly csökkentése megoldást jelent azok számára, akik egyébként az előző modell optikájában nem találtak kifogásolnivalót.

A mostani tetőélprimzás modell optikai teljesítményében nagyon hasonló a porróprizmás változathoz.

A termék a Lengyelországban megrendezett Good Design Competition-on (Jó Design Versenyen) az elsők között volt. De nemcsak a lengyelek ismerték el ezt a modellt. A német DEVA intézmény megerősítette, hogy a távcső fényáteresztése kiváló, így éjszakai, hajnali és nappali megfigyelésre egyaránt használható és jól teljesít, hiszen egy éles és torzítás mented képet ad.  A 8x-os nagyítás és az 56 mm-es átmérő is ezt tanúsítja.

A látómező tekintetében is csak pozitívumokat észlelhetünk, a 119 m-es látómező és az 1.45 m-es közelfókusz ebben a kategóriában kimagasló érték.

Élességállítója precíz, simán jár, így nagyon könnyen kezelhető.

Méreteinek (165 mm hosszú, 140 mm széles és 70 mm magas) és súlyának (csak 990 g) köszönhetően kompakt és kellemes fogású, igazán kézhez álló távcső. Vitathatatlan, hogy a Delta Titanium 8x56 ROH méreteiben, kivitelezésében és az ár-érték arányban is tökéletességre törekszik.

A Delta Titanium 8x56 ROH vízálló és nitrogén töltéssel rendelkezik, mely a belső üvegfelületeket védi a párásodástól és esőben is használható.

A távcsőhöz egy kemény és praktikus hordtáska, valamint egy kényelmes nyakpánt is jár. A termék távcsőre rögzített objektívsapkákkal rendelkezik.

Mások értékelése: 2


Írta: Orsós István
5 csillagból 5 !5 csillagból 5 !
Köszönöm megkaptam, nagyon jó!Írta: Horváth Kálmán
5 csillagból 5 !5 csillagból 5 !
Megkaptam, köszönöm!